• Artikull të shkruar
 • 04.02.2010
 • at 07:11
 • nga admin

6 Places të Shkarko Pa pagesë Letraveshëse muresh iPhone

Nëse jeni duke kërkuar për mbledhjen e iPhone Wallpapers falas në web për iPhone tuaj apo iPod touch. Unë mendoj se ju duhet të bookmark këto 6 vende. Këto faqet e internetit të ofrojnë Wallpapers madhe për iPhone tuaj apo iPod Touch. Pra, kemi një sy në këto 6 Wallpapers Awesome faqet e iPhone me cilësi të lartë dhe të na tregoni tuaj [...]

Tags: ,

 • Artikull të shkruar
 • 03.02.2010
 • at 11:01
 • nga admin

Free Textures betoni

Në këtë vitrinë ju do të gjeni 5 amazing të lartë me cilësi të lartë textures pa rezolutë konkrete që ju mund të përdorni për ndonjë qëllim, nëse kjo është komerciale apo personale. Ata janë jashtëzakonisht të mëdha në dimension, secila duke qenë në mes 1.500 deri 3.000 piksela në gjerësi!

Tags: ,

 • Artikull të shkruar
 • 2010/02/02
 • at 11:37
 • nga admin

Free Web Buttons Sleek Set Download: File PSD

Photoshop është një mjet awesome për designers. Pa marrë parasysh se ju jeni fillestar të ekspertit të Photoshop, kështu që kam menduar se do të ishte një ide e madhe për të ndarë disa freebies. Në këtë post do të gjeni të lirë të thjeshtë dhe të hijshme web butonin fotografi vendosur që janë të lirë për ta shkarkuar.

 • Artikull të shkruar
 • 01.02.2010
 • at 07:45
 • nga admin

5 Places krijimin e formave të Kontakto

Vetëm një tjetër burime të dobishme për lexuesit tanë blog. Në këtë vitrinë ju do të gjeni një 5 vende për të krijuar format e kontaktit. Më poshtë unë kam listuar disa shërbime të dobishme që do t'ju ndihmojë të krijojë një formë me porosi. Nga atje ju mund të kopjoni kodin e dhënë dhe ngjitur në faqen tuaj.