• Neni Shkruar
  • 29.01.2010
  • 11:39
  • nga admin

Si të Krijo & njolla Blue Simple Button - Photoshop Tutorial

Në këtë tutorial ne do të krijojë butonin e thjeshtë dhe e njolla blu. Kjo është shumë e thjeshtë dhe mjaft efektive tutorial, kështu që të gjitha që ju duhet është Adobe Photoshop për të krijuar këtë efekt. Unë shpresoj se ju do të gëzojë këtë tutorial.slik-red-button-heading

Hapi # 1

photoshop hapur dhe për të krijuar një dokument të ri, minave është 550px × 125px me një sfondbardhë.

slik-red-button-step1a

Hapi # 2

Mbushur ngjyra ne sfond shtresa, ngjyra e minave është # 3B3F46.
slik-red-button-step2a

Hapi # 3

Zgjidhni rrumbullakuar Rectangle Tool dhe për të krijuar butonin, minave Radius është 15px, gjerësia: dhe lartësia: 128px 36px. Ndryshimi i prioritetit ngjyra juaj me e bukur # 13AAB7 (Blue).
slik-red-button-step2

Hapi # 4

Tani ne kemi nevojë të shtoni disa efekte të këndshme për butonin.

Gradient mbulesë

Styling-dyfishtë Button klikoni mbi Button's Shtresa tablo në Panelit shtresa për të hapur dialog box Layer Styles, ne do të aplikojë një Efekt Vertical Gradient për Button tuaj. Pastaj klikoni në Gradient Ngjyra mbi të drejtën e mundësinë Gradient për të hapur Gradient Color Editor.

Së pari ndryshim opsionin përzierja për mbulesë. Mbani kënd90o, se ndryshon vlerat e Patejdukshmëri. Unë zgjedh për të vendosur në 50% Patejdukshmëri.

slik-red-button-step4a

Klikoni dy herë në të majtë-ngjyra-stop dhe hyjnë në vlera ngjyra # 000000, pastaj klikoni dy herë mbi të drejtën e-ngjyra-stop dhe hyjnë në vlera ngjyra # FFFFFF.

slik-red-button-step4b

Inner Glow

Next aplikojnë shtresa e brendshme stil shkëlqim. Së pari ndryshim opsionin përzierja me mbulesë, se ndryshon vlerat e errësirë dhe Size. Unë zgjedh për të vendosur perde në 55% dhe Size në 6px.

Ndrysho Ngjyrën e shkëlqim nga vonesa në # FFFFFF

slik-red-button-step4c

Drop Shadow

Next aplikojnë hije rënie stil shtresë. Së pari ndryshim opsionin përzierjanormale. Mbani kënd120o, se ndryshon vlerat e Madhësia dhe Size. Unë zgjedh për të vendosur në 55% Madhësia dhe Size3px.

slik-red-button-step4d

Duhet të paraqitet si kjo.

slik-red-button-step4

Hapi # 5

Krijo një shtresë të re, të bëjë një përzgjedhje rreth origjinal butonin tuaj, ju mund të bëni këtë duke mbajtur ctrl pastaj duke klikuar shtresa e tablove.).

slik-red-button-step5

Plotësoni mbi ngjyrën e përparme të Bardhë.

Zgjidhni rrumbullakuar Rectangle Tool, zgjidhni dhe fshini gjysmën e poshtme e shtresës së bardhë qe sapo e bërë, ju mund të kenë nevojë për të matur lartësinë e fshirjes butonin tuaj para se gjysmën e poshtme.

slik-red-button-step5a

Së pari ju duhet të ndryshojë mënyrën opsionin shtresa të Softlight, se ndryshon vlerat e errësirë. Unë zgjedh për të vendosur perde në 20%

Hapi # 6

Zgjidhni horizontale Tool Lloji dhe Tekst Lloji më përpara.

Përfundimtar

slik-red-button-final

Le ta dinë se si qe kjo punë praktike mund të jetë më mirë? Nëse keni gjetur ndonjë photoshop tutorial tjetër që ju dëshironi të ndani me ne, mos ngurroni të na tregoni nga rënë në një koment.

në qoftë se ju dëshironi të merrni më shumë mësime nga ne, ju lutem konsideroni të nënshkrimit feed tonë duke RSS ose me email .

Nxitja Na

  • Shtoni në të Mixx!
Ace Hosting Indi
Untitled Document

2 Komente

  1. Ky artikull ka qenë i ndarë në favSHARE.net . Shko dhe votojnë atë!
    e fundit blog favSHARE .. Make Money Online Me Domain Blerje My ComLuv Profili

  2. [...] Si të Krijo Button Simple & njolla Blue - Photoshop tutorial [...]

Submit a Comment

XHTML: Mund të përdorni këto tags: <a href="" <abbr title=""> title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> < del datetime = ""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


CommentLuv Enabled